Surveillance

U heeft een groot magazijn en merkt dat er geregeld producten missen, terwijl u ze wel op voorraad moet hebben. Er is al aardig wat omzet verloren gegaan, dus u wilt snel maatregelen nemen om de diefstal tegen te gaan.

U bent beheerder van een bedrijventerrein en heeft totaal geen grip op het aantal inbraken dat de laatste maanden sterk toeneemt. De bedrijven eisen een oplossing op korte termijn. U kunt hen niet langer in onzekerheid houden.

Cameratoezicht voor uw bedrijf

Surveillance met camera’s is de oplossing om een oogje in het zeil te houden, ook als u er niet bent. Met de bewakingscamera’s van RB-Cam voert u de regie en bepaalt u zelf wat u wilt opnemen.

U kunt de hele dag opnemen, of kiezen om alleen op te nemen zodra er bewegingen worden gesignaleerd. Via uw desktop, smartphone en/of tablet kunt u uw bedrijf real-time in de gaten houden, waar u ook bent. Geen tijd? Dan kunt u op een later moment alle beelden terugkijken.

Waarom wilt u cameratoezicht houden binnen en/of buiten uw bedrijf? Laat het ons weten, zodat we naar een passende oplossing kunnen zoeken voor camerasurveillance van uw bedrijf. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Houd een oogje in het zeil, ook als u er niet bent.