Surveillance

De wieldoppen van uw auto zijn nu al voor de derde keer gestolen. Het moet nu afgelopen zijn! Wat moest die vreemde man afgelopen week bij mijn speedboot?

Als u waardevolle spullen bezit, moet u ze helaas doorgaans goed opbergen. Er zijn namelijk mensen die een neusje hebben voor uw bezit en dat proberen te ontnemen.  

U heeft geen zin om de hele dag door voor uw carport te staan om uw auto te bewaken. Iemand voor uw huis posteren wordt ook kostbaar op lange termijn.

Camerabewaking van uw eigendommen

Camerabewaking is de oplossing voor toezicht op uw bezit. Met de camera’s en de techniek van RB-Cam heeft u de regie in eigen hand. U beslist zelf wat u wilt opnemen.

U kunt de hele dag de scene opnemen, of er voor kiezen om alleen op te nemen zodra er bewegingen worden gesignaleerd. Wilt u geen bomen opnemen die in het zicht staan van uw bezit, dan kunt u aangeven dat de camera niet reageert op bepaalde objecten, zodat de opnames niet onbedoeld beïnvloed worden.   

Laat ons weten welke eigendommen u wilt bewaken. Wij maken graag een vrijblijvende afspraak om een oplossing te zoeken voor de bewaking van uw bezit. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Voorkom dat uw eigendommen gestolen of aangetast worden.