Veiligheid

Er is de afgelopen maanden verscheidene keren ingebroken in uw woonwijk. De onrust rondom een beruchte groep motorrijders houdt al weken aan. Die vandalen uit het dorp blijven ongestoord postbussen opblazen.

Ondanks dat Nederland veiliger wordt volgens de cijfers, kunnen er meerdere redenen zijn waarom u zich onveilig voelt in uw eigen woonomgeving. Dat u zich niet veilig voelt, is een zorgelijke ontwikkeling die effect heeft op het hele gezin.

U wilt dat uw kinderen veilig naar school kunnen en weer thuiskomen. U wilt gerust naar uw werk gaan, zonder de angst op inbraak in uw woning. Een gevoel van onveiligheid zorgt voor stress, wat uw functioneren beïnvloedt.

Veilige woonomgeving

Camerabewaking in en rond uw woning kan helpen om uw woonomgeving weer veilig te maken. Met de camera’s van RB-Cam heeft u veiligheid binnen handbereik.

Alle beelden kunt u via een smartphone en/of tablet bekijken waar u ook bent, mits u uiteraard een internetverbinding heeft. Vertrouwt u het niet, dan kunt u alle beelden terugkijken.

De camera’s van RB-Cam zijn ‘hufterproof’, zodat uw veiligheid niet in het geding komt.

Laat ons weten waar uw gevoel van onveiligheid vandaan komt en wij zoeken een passende oplossing voor de veiligheid van uw woonomgeving. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Praktijkvoorbeeld: camerabewaking boerderij Achterhoek

Een woonboerderij in de Achterhoek heeft een camerasysteem van RB-Cam rondom het huis aan de buitenkant. De bewoners voelen zich hierdoor veiliger in de woonboerderij. 

Lees het volledige klantverhaal.

U wilt dat uw kinderen veilig zijn.