Camerabeveiliging scholen

Er worden de laatste tijd geregeld scooters en fietsen gestolen uit de fietsenhokken aan de rand van het schoolplein. Ouders hebben de school dringend verzocht om wat te doen tegen de aanhoudende diefstal.

De handel in illegaal vuurwerk via de kluisjes bij de kapstokken neemt steeds grotere vormen aan. De politie vraagt de school om stappen te ondernemen tegen deze gevaarlijke handel.

Cameratoezicht voor uw school

Camerasurveillance kan uw school helpen om beter toezicht te houden op criminaliteit en geweld binnen en buiten de school.

RB-Cam biedt bewakingscamera’s waarmee u zelf de regie voert over de opnames. U kunt de hele dag opnemen, of kiezen om alleen op te nemen zodra er bewegingen worden gesignaleerd.

Klantverhalen

Een school in Hengelo heeft een camerasysteem van RB-Cam om te kijken wie of wat er bij de receptie staat terwijl de receptie onbemand is.

Lees meer >>

Een opleiding in Enschede heeft met het camerasysteem al oplichters betrapt. Bij de opleiding wilde een student de kosten voor een muziekinstrument verhalen bij de opleiding.

Lees meer >>

Waarom wilt u cameratoezicht houden op uw school? Laat het ons weten, zodat we naar een passende oplossing kunnen zoeken voor camerasurveillance van uw school. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. 

Camerabewaking zorgt voor scherper toezicht op criminaliteit en geweld op school.